Pazartesi, Ocak 31

yolcu yolunda gerekti ben de öyle oldum

Cumartesı aksamıydı...Sevgili eşim,biricik kocam,yakısıklı sevgilim,köpeklikle ünlü,mallıkta birinci,ve diğer bütün yalaka tabirlerle eve geldi işte.Dediki;' hadi ankara'ya gidiyorsun hayırlı olsun!'Tabi ben de bunun altında illaki birsey aradım,aramazsam olmaz.Durduk yere adam geliyo bana resmen siktir git diyo.Neyse tabı sakinliğimi elden bırakmadım.Ama on dakıka sonra gittim karsı komsuma dedımkı; abla gözun kapıda olsun hanı kım gelırse rapor et haha salakmıyım ben ne iş ceviriyorsa öğrencem dedim ama evet böylelikle salaklığımı kanıtlamış oldum meğer bu köpek bana sevgililer gununde süpriz yapacakmıs on bes gun evden gitsin cakmayım istiyormus ben hödük olduğum için aklıma tabiki gelmedi bu on dört subat neyse aksam valizi hazırladım tefoldum gittim sabahın köründe girl'ün yanına beni otogara bırakacakmış tabı derdı benı otogara bırakmak sanıyorum ben ama sora malum uzun boylu cocukla kahvaltı yapacakmıs ibne ne olcak ben yanılgı ustune yanılgı tabı puha!neyse bunların eve gittim  salak kedisi paşa şerefsizi yolumu gözlüyo mal biraz onu patakladım sora cıktık valizi tabi girl tasıdı ayıpsın ben mı tasıyım demı ? katkılarından dolayı tesekkur ederım bebek! ben gece hıç yatmamıstım otobuse bındık benım cene bır dustu durmadan konusup etrafa sarıyorum  girlde kahkahalarla ortalıgın amına koyuyo!! uyumayınca ole oluyo biraz işte caprazda oturan amca bı baktı ben bıraz sesımı kıstım.gidene kadar eskı sevgililerimi anlattım yetmedı tabı bı saatlık zaman puhaha!!
    Otogara gırdık valızı tasırsan sana sıgara verırım dedım gırl onu da yaptı allah bnı bildigi  gibi yapsın inşallah amin bıletımı aldık bir numaradan soforun arkası neyse gırdım oturdum girl gitti muavıne sardım sofore sardım oyle bes saat gectı otobuste sıgara bıle ıctım sofor sagolsun yanına oturdum ıcırdı efetura tebrıkler cok iyi ilgileniyorlar on dakıkada bır kahve içtim sonra sidik torbam patlayacaktı cok sıkıstım  haha sonra annemlere gelceımı soylememıstım suprız yaptım  babam da benı duvara gömdu sevıncınden on bes gun bu topraklarda bakalım neler olcak???

6 yorum:

  1. Hatun senin normal bi anın olmicak mı ? Her yaptığın olaY (:

    YanıtlaSil
  2. Laaaa 2 hafta napcam ben sensiz! Ne bokuna gittin ki ıkjdgfmvc

    YanıtlaSil
  3. sen cok normalsın demı arıbokçugu!!oglum sızın gıbı anormaller benı boyle yapıyo haha girl bebek ne var on bes gun kız ha suda var sensız nabcam dıyın ama dalyan gıbı cocuk var su arıbokunun anlattıgı yerımı doldurur hıh (trıbe bak ya)

    YanıtlaSil
  4. beyinsiz o mu doldurcak senin yerini salak rdfvc:D siktir git :D

    YanıtlaSil
  5. beyinsiz o mu doldurcak senin yerini salak rdfvc:D siktir git :D

    YanıtlaSil
  6. dolduramaz tabı lan doldurursa sikerim ben trip nasıl atılıyo dıye denedım hahalasjlsdakfşdl

    YanıtlaSil

yorumcuklarım