Pazartesi, Ocak 31

enerjin tavan yapsın:)))

Reklamları izliyordum.Cafecrown actıon cıkmıs.Ben normalde sert severim kahveyi sadece kahve. Süt tozuymus, sekermiş  gerek yok bence ya.Ama işte mallığıma geldi.Reklamda merak ettim,demekki adamlar iyi reklam yapmışlar.Benim bile ilgimi çekti.Bi küçümen kız var bi de toraman bi oğlan bunlar kahveyi içiyorlar sonra tepelerde tavanlarda gezip,kudurup,koşturuyorlar falan filan...O sırada bi adamın sesi geliyo ENERJİN TAVAN YAPSIN !!diyo hacı abi :))))) dedim dısarı cıkayım alayım enerjim az ya benimki de tavan yapsın.Halbu ki enerjiye masallah dogustan sahıbım ben ama fazlası göz cıkarmaz dedım attım kendimi dısarlara aldım zıkkımlandım.insanın basına ya meraktan ya da .... işte bi gun basıma bırsey gelcek her canının cektıgını alırsan sonum hayrola :)))))

yolcu yolunda gerekti ben de öyle oldum

Cumartesı aksamıydı...Sevgili eşim,biricik kocam,yakısıklı sevgilim,köpeklikle ünlü,mallıkta birinci,ve diğer bütün yalaka tabirlerle eve geldi işte.Dediki;' hadi ankara'ya gidiyorsun hayırlı olsun!'Tabi ben de bunun altında illaki birsey aradım,aramazsam olmaz.Durduk yere adam geliyo bana resmen siktir git diyo.Neyse tabı sakinliğimi elden bırakmadım.Ama on dakıka sonra gittim karsı komsuma dedımkı; abla gözun kapıda olsun hanı kım gelırse rapor et haha salakmıyım ben ne iş ceviriyorsa öğrencem dedim ama evet böylelikle salaklığımı kanıtlamış oldum meğer bu köpek bana sevgililer gununde süpriz yapacakmıs on bes gun evden gitsin cakmayım istiyormus ben hödük olduğum için aklıma tabiki gelmedi bu on dört subat neyse aksam valizi hazırladım tefoldum gittim sabahın köründe girl'ün yanına beni otogara bırakacakmış tabı derdı benı otogara bırakmak sanıyorum ben ama sora malum uzun boylu cocukla kahvaltı yapacakmıs ibne ne olcak ben yanılgı ustune yanılgı tabı puha!neyse bunların eve gittim  salak kedisi paşa şerefsizi yolumu gözlüyo mal biraz onu patakladım sora cıktık valizi tabi girl tasıdı ayıpsın ben mı tasıyım demı ? katkılarından dolayı tesekkur ederım bebek! ben gece hıç yatmamıstım otobuse bındık benım cene bır dustu durmadan konusup etrafa sarıyorum  girlde kahkahalarla ortalıgın amına koyuyo!! uyumayınca ole oluyo biraz işte caprazda oturan amca bı baktı ben bıraz sesımı kıstım.gidene kadar eskı sevgililerimi anlattım yetmedı tabı bı saatlık zaman puhaha!!
    Otogara gırdık valızı tasırsan sana sıgara verırım dedım gırl onu da yaptı allah bnı bildigi  gibi yapsın inşallah amin bıletımı aldık bir numaradan soforun arkası neyse gırdım oturdum girl gitti muavıne sardım sofore sardım oyle bes saat gectı otobuste sıgara bıle ıctım sofor sagolsun yanına oturdum ıcırdı efetura tebrıkler cok iyi ilgileniyorlar on dakıkada bır kahve içtim sonra sidik torbam patlayacaktı cok sıkıstım  haha sonra annemlere gelceımı soylememıstım suprız yaptım  babam da benı duvara gömdu sevıncınden on bes gun bu topraklarda bakalım neler olcak???

Pazar, Ocak 16

hizbullah firardaymış

arkadaşlar hizbullah firardaymış duydunuz mu? aaaaaaaaa ne kadar sasırdım. haberleri cok takip ederim dun baktım haberlerde birandcım dedi ki even seyirciler bundan korkuyordum hizbullah firar etti basbakan panige gerek yok polis arastırıyor dedı eve polis baskın yapmıs bı tanesı bılem yok :))))))sinirden guluyrum ya bu nasıl bır mantıktır kı aftan yararlananlar 180 kısının olumune sebeb olan hunharca katleden pezevenkler kollarını salllaya sallaya cıkıyorlar e o zamn ocalanı da cıkaraydınız oldu olacak cunku kucuk pkk dısarda yakında onuda bırakırız? ne olacak demı sonucta bız bır demokratık ulkeyız tabıkı aftan yararlanacak katıllerımız ama sıyası tutukklular cıkamazlar aftan olur mu? o tehlıkelı ınsanları nasıl cıkarsınlar benımkı de soru ıste mazallah basımıza neler gelır gercek suclular onlar onların ıcerde kalması turkıyemızın selametı ıcındır hayırlara vesıle olmasını dılerım... 

böööö kusmuk!!!

adımı degistiriyorum bundan sonra adım kusmuk kız :))ya anam agladı kusmak ne menem bırseymıs yemek yıyemıyorum uc gun oldu ama bugun allah razı olsun dayımlarda bogazıma bı kuru bırsey gırdı ustune de bı sıcak cay sımdı onu kusmak ıcın bırazdan tuvalete atar yapacam.ayy birde su gereksız sorular var tabıkı?


  ...:hamile misin?
  ben:hayır degilim nerden cıkardın?
  ...:kusuyorsun.
  ben:eeee?
  ...:tamam işte hamilesin
  ben:siktir amk!!!


  en sonunda da patlayış işte ondan sonra ya bu nasıl gelin diyen vatandaslar cosuyor tabı  garıp ıste o zaman ne kasınıyonuz demı hamıleyım degılım sızene kımene!!! demi?
aman ıste bole bla bla bla devam edıyor bıraz daha anlaırsam sonuna kadar kufurlu bır yazı olacak kı hıc ıstemeyız


sevgiler...güzel günler...